Activiteit

Expositie 'Techniek is..."

Op  zaterdag 11 juni organiseert Stichting Hightech Helmond – de Peel, aan de vooravond van het Dutch Technology Festival, de Hotspot Hightech Helmond- de Peel.

Dit jaar is de Hotspot Hightech Helmond – de Peel bij Formula Air en van Thiel United in Beek en Donk (Laarbeek). Tijdens dit techniekspektakel zullen technische bedrijven uit de regio laten hier zien wat ze allemaal kunnen maken. In onze regio wordt namelijk van alles gemaakt; van machines voor lego poppetjes, pretpark karretjes, kruiden voor je frikandel, mooie stoffen, keukenbladen, escaperooms en nog veel meer.
 

 


 

 

 

Meedoen in 5 eenvoudige stappen

 

  1. Meld je klas voor 21 april aan voor expositie ‘Techniek is…’ door hier te klikken.
  2. Na de meivakantie in de week van 9 mei ontvang je van ons een grote plaat op de plaat staat alles nog een keer uitgelegd.
  3. Laat je klas, een groepje, enkele kinderen op de plaat verbeelden wat zij techniek vinden. Knippen, plakken, tekenen, schilderen, 2D of 3D alles is toegestaan.
  4. Lever de plaat af bij 1 van de deelnemende bedrijven.
  5. Kom op 11 juni de expositie bekijken op de Hotspot. Die is gratis toegankelijk en er is genoeg te zien en te doen voor jong en oud!

 

 

Een jury zal alle kunstwerken uit de expositie beoordelen en kiest daaruit de winnaars, als volgt:Winnaar groep 1-2Winnaar groep 3-4Winnaar groep 5-6Winnaar groep 7-8