Over ons

Maak kennis met ons

Wie zijn we?

Wij zijn Stichting Hightech Helmond – de Peel. Een collectief van maakbedrijven uit de Peelregio, die samen met het onderwijs hun krachten bundelen om de technische sector in the spotlights te zetten. Dit doen wij omdat wij met z'n allen één gezamenlijk doel voor ogen hebben: kinderen en jeugd enthousiasmeren voor de technische sector en de diverse mogelijkheden binnen deze sector.

Onze visie

1

De roep om technisch talent blijft onverminderd groot. Voor jonge denkers en doeners hebben we volop mogelijkheden voor een interessante studie en/of baan in de technische sector. Hightech is de belangrijkste sector voor de Nederlandse economie, welke bijdraagt aan maatschappelijke vraagstukken en het leveren van topprestaties die de wereld veranderen. Daar zijn we trots op en willen we graag met jullie delen!

2

Techniek gaat wat ons betreft om beleving. Wij als maakbedrijven zijn aan zet. Wij zorgen ervoor dat je kunt zien, voelen en ervaren hoe mooi en uitdagend de technische sector is. Dit doen we door het organiseren van diverse activiteiten en evenementen het hele jaar rond.

3

Onze focus ligt op het vergroten en verbinden van maakbedrijven binnen de regio Helmond- de Peel. We werken nauw samen met het onderwijs, de Peelgemeentes en andere platformen binnen de regio. De kracht ligt hierbij in het samenwerken en verbinden binnen de Brainport regio.

Vragen
over de
stichting?

Neem contact op

Aansluiten
bij onze
stichting?

Aanmelden als partner