Over ons

Maak kennis met ons

WIE ZIJN WE?

Wij zijn Stichting Hightech Helmond - de Peel. Een collectief van maakbedrijven uit de Peelregio, die samen met het onderwijs hun krachten bundelen om de technische sector in de schijnwerpers te zetten. Dit doen wij met één gezamenlijk doel: kinderen en jongeren enthousiasmeren voor de technische sector en de diverse mogelijkheden binnen deze sector.

ONZE VISIE

1

1. De roep om technisch talent is groter dan ooit. Voor jonge denkers en doeners bieden wij volop interessante studie- en carrièremogelijkheden in de technische sector. Hightech is een van de belangrijkste sectoren voor de Nederlandse economie. Het is een sector die bijdraagt aan maatschappelijke vraagstukken en het leveren van topprestaties die de wereld veranderen. Daar zijn we onwijs trots op en dat willen we graag met jullie delen!

2

2. Techniek draait wat ons betreft om beleving. Wij als maakbedrijven zijn aan zet en zorgen ervoor dat je kunt zien, ervaren én beleven hoe mooi en uitdagend de technische sector is. Dit doen we door het organiseren van diverse activiteiten en evenementen het hele jaar rond.

3

3. Onze focus ligt op het vergroten en verbinden van maakbedrijven binnen de regio Helmond - de Peel. We werken nauw samen met het onderwijs, de Peelgemeenten en andere platformen binnen de regio. De kracht ligt hierbij in het samenwerken en verbinden binnen de Brainport regio.

Vragen
over de
stichting?

Neem contact op

Sluit je aan?

Aanmelden als partner